Yritys

Satucon Oy on vuonna 1986 perustettu työntekijöidensä omistama erikoislääketieteen palveluyritys. Liiketoimintamme muodostuu lääkäreidemme ja tiimiemme vastaanotto- ja mm. leikkaustoiminnasta yksityisissä ja julkisissa terveydenhoidon yksiköissä sekä mm. lääketutkimuksesta. Yhtiön yhteistyökumppaneina ja asiakkaina ovat merkittävimmät alan yritykset sekä julkinen sektori laajasti ympäri Suomea.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Satucon Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Suomen Asiakastieto Oy valitsi 17.10.2014 Satucon Oy:n Pohjois-Savon vahvimmaksi yritykseksi vuonna 2014. Maakunnassa on noin 12 000 yritystä.

Satucon Oy työllistää noin 70 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin 50 on myös yrityksen osakkaina. Yhtiön toimintakulttuuri on näin yrittäjähenkinen. Satuconin kotipaikka on Kuopio mutta yhtiöllä on toimintaa lähes koko Suomen alueella. Vuonna 2017 liikevaihto on noin 7,4 miljoonaa euroa. Yhtiön kannattavuus ja vakavaraisuus on korkealla tasolla.


Tiimiin mukaan? Lue lisää »
Legenda